Pasta Morelli – Peperoncino Rosso

, , ,
Pasta Morelli – Peperoncino Rosso

PASTA MORELLI – fullkornspasta – San Romano – Toscana
Pasta Di Semola di Grana Duro con Germe di Grano

Peperoncino Rosso – Chili linguine, en pasta med lite sting i. Perfekt om man vill ha lite hetare inslag i pastan. Fungerar också att använda i en nudelsoppa! Tillsatt röd torkad chili och färgad med rödbetor.

Pastan produceras, sedan 1860, av Morelli, ett familjeföretag i Toscana. Pastan görs av ett fullkorns- durumvete med mycket hög kvalitet. Varje pastasort har ett eget anpassat bronsmunstycke som vid tillverkning ger en särpräglad yta. Perfekt för att fånga upp alla smaker i rätten (såser m.m.) Pastan har kvar skalet och grodden på durumvetekornet vilket gör det till en riktig fullkornspasta. Den blir rikare på vitaminer och vegetabiliska proteiner och får unik och extraordinär smak! Kort och gott, fint tuggmotstånd, en hög proteinhalt och långsamma kolhydrater (alltså lågt GI).