Mais Linguine glutenfri

, ,
Mais Linguine glutenfri

PASTA MORELLI – majspasta – San Romano – Toscana

Mais Linguine – Linguine gjord på ekologisk majs (vegan ok och GMO fri såklart!) Fantastiskt god och bra textur trots att den är glutenfri! Till alla glutenintoleranta pastaälskare!

 

Pastan produceras, sedan 1860, av Morelli, ett familjeföretag i Toscana. Pastan görs av ett fullkorns- durumvete med mycket hög kvalitet. Varje pastasort har ett eget anpassat bronsmunstycke som vid tillverkning ger en särpräglad yta. Perfekt för att fånga upp alla smaker i rätten (såser m.m.) Pastan har kvar skalet och grodden på durumvetekornet vilket gör det till en riktig fullkornspasta. Den blir rikare på vitaminer och vegetabiliska proteiner och får unik och extraordinär smak! Kort och gott, fint tuggmotstånd, en hög proteinhalt och långsamma kolhydrater (alltså lågt GI).